Wonen in Symphonie

Met de 40 luxe koopappartementen van Symphonie, waar kwaliteit de boventoon voert, richten we ons op bewoners die op zoek zijn naar klasse. Mensen die in een groene, parkachtige omgeving willen wonen.
In alle rust, op loopafstand van alle dorpse voorzieningen, maar ook dichtbij de dynamiek en de bedrijvigheid die deze hotspot van Brainport Eindhoven omringt. Ouderen, starters, kenniswerkers; de verscheidenheid die Symphonie uitstraalt, wordt vertaald in een woonprogramma dat meerdere doelgroepen als muziek in de oren zal klinken.

Duurzaam wonen in een groene omgeving

Symphonie vormt het kantelpunt tussen enerzijds het dorpse karakter dat de Dorpsstraat kenmerkt en anderzijds de grootschalige bebouwing in de richting van de Kempenbaan. Met een natuurlijke aansluiting naar de karakteristieke Dorpsstraat en een getrapte opbouw in de richting van het groene verblijfsgebied, verbindt Symphonie twee werelden op een uiterst harmonieuze wijze aan elkaar.

Grote verscheidenheid aan mogelijke plattegronden en typologie├źn

Een hoogwaardige materiaalkeuze en een luxueuze uitstraling kenmerkt de 40 appartementen. De vloeroppervlaktes lopen uiteen van zeventig tot honderdtwintig vierkante meter. Daarnaast beschikken de appartementen over een buitenruimte, toegankelijk via een schuifpui, die varieert van acht tot maar liefst zestig vierkante meter!