Welkom in Sonate

Ontdek de unieke charme van Sonate met zijn 40 koopappartementen, waar kwaliteit voorop staat. Ideaal voor bewoners die waarde hechten aan stijl en een groene, parkachtige omgeving. Geniet van rust op loopafstand van dorpsvoorzieningen, te midden van de dynamiek van Brainport Eindhoven. Sonate verwelkomt een diversiteit aan bewoners, van jong tot oud, van starter tot kenniswerker, met een woonprogramma dat als muziek in de oren zal klinken. Ervaar het aangename leven in Sonate, waar comfort en harmonie centraal staan.

Duokoop

Een aantal appartementen worden verkocht in combinatie met Duokoop.

Als je net niet genoeg kunt lenen om een woning te kopen, dan kan Duokoop je helpen. Door de aankoop te splitsen in een Kopersdeel en een Duokoopdeel, kun je misschien toch de woning kopen.
 
Het gedeelte dat jij koopt (het Kopersdeel) betaal je met een hypotheek en eigen middelen. Het gedeelte dat je niet koopt (het Duokoopdeel) mag je gebruiken alsof het van jou is. 
 
De Duokoopregeling is goedgekeurd door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en de Belastingdienst voor de Eigenwoningregeling. Veel Nederlandse banken geven een hypotheek voor Duokoop.
In dit project werken we exclusief samen met een gespecialiseerde hypotheekadviseur op het gebied van Duokoop. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Intersant via 040 711 1208 of stuur een mailtje naar info@intersant.nl.
 
Voor het gebruik van het Duokoopdeel betaal je elke maand een vergoeding. Deze vergoeding is net als hypotheekrente aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting. De vergoeding wordt elk jaar aangepast aan de inflatie, voor het eerst na een volledig kalenderjaar.


 Kijk wat je maximale leencapaciteit is met Duokoop

Verkoop gestart

Schrijf je vanaf nu in voor de woning van je voorkeur! Je kunt je inschrijven t/m maandag 12 augustus 12:00. 

Wonen in een groene omgeving

Geniet van de gezellige binnentuin, waar je tot rust kunt komen te midden van de natuurlijke schoonheid. Luister naar het kalmerende geluid van de Gender, die langs Sonate stroomt en een idyllisch uitzicht biedt voor jouw nieuwe thuis. Hier ervaar je het comfort in moderne woonruimtes, waar het dorpse leven en de groene rust perfect samenkomen.

Diversiteit aan plattegronden

Er worden 10 verschillende types gerealiseerd in Sonate, variërend van ruim 63 tot 140 vierkante meter. Ook heeft elk appartement een buitenruimte, toegankelijk via dubbele deuren of een schuifpui, die varieert van 5,5 tot 44 vierkante meter.

Voor elk appartement zijn daarnaast diverse optie indelingen bedacht, waardoor het appartement naar eigen wens kan worden samengesteld. Een grotere badkamer, een inloopkast, een grote bijkeuken of juist toch die mooie grote garderobenis voor alle jassen? Na de aankoop geeft de kopersbegeleider graag advies over alle mogelijkheden om het appartement helemaal eigen te maken.

Parkeren

Onder het gebouw treft u een grote parkeergarage aan die ruimte biedt voor auto’s en fietsen. Ook een privé berging is hier voor elk appartement aanwezig.

Uitstraling

Sonate onderscheidt zich door haar karakteristieke opbouw, fraaie balkons en unieke architectuur, waardoor het een prachtige aanvulling is op de verdere ontwikkeling van dit parkachtige woongebied. Met kenmerkend rood metselwerk, een strak lijnenspel en een trapsgewijze opzet is bewust gekozen voor een eigentijdse bouwstijl die opvalt. Dit resulteert in een indrukwekkende entree van Veldhoven die een stijlvolle allure verleent.

Duurzaamheid en installaties

Naast een aantrekkelijke uitstraling en een hoogwaardige afwerking, is veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Het kopen van een nieuwbouwappartement biedt daarin veel voordelen.

Het appartement is gasloos en heeft vloerverwarming door middel van een eigen warmtepomp, dit zorgt voor extra wooncomfort. Enerzijds omdat een warme vloer in de winter prettig is, anderzijds omdat vloerverwarming zorgt voor een fijn en prettig binnenklimaat. Alle appartementen in Sonate krijgen een lucht-waterwarmtepomp. De warmtepomp doet alles wat een cv-ketel ook doet: je huis verwarmen én warm water leveren, maar dan duurzamer. Een lucht-waterwarmtepomp haalt warmte uit duurzame bronnen, zoals warmte uit de buitenlucht. Bij het proces om deze duurzame bronnen om te zetten in warmte is stroom nodig. Je CO2- uitstoot voor verwarming daalt met wel 45 tot 55%!

De appartementen van Sonate zijn voorzien van een balansventilatiesysteem, een installatie waarbij er evenveel vers gefilterde buitenlucht het huis in wordt geblazen, als dat er vervuilde lucht uit de woning wordt afgevoerd. De energie van de uitgaande lucht (warmte in de winter, koelte in de zomer) wordt overgedragen aan de binnenkomende lucht. Hiermee verlaagt balansventilatie de energierekening: de verwarming en eventuele koeling hoeven minder vaak aan.